![Colcannon with Sausages and Guinness Gravy Colcannon with Sausages and Guinness Gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81E7DD7A-A664-42B1-A237-9673D2220987/Derivates/2401CDB1-4566-4488-8DB1-A5EFAF91BAAD.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Colcannon
- 3 oz lacinato kale, center ribs removed, cut into pieces
- 24 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces
- 5 oz whole milk
- 4 oz water
- 1 tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 tsp olive oil, as needed
- 12 oz pre-cooked pork sausages, cut on the bias (approx. 2-3 in.)
- 1 oz unsalted butter, cut into pieces
Guinness® Gravy
- 1 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 oz all-purpose flour
- 7 oz beef stock
-
4
oz Guinness®
o bien 4 oz stout beer - 2 tsp sugar
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1774 kJ / 424 kcal
- Proteína
- 16 g
- Carbohidratos
- 32 g
- Grasa
- 26 g
- Fibra
- 2 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cottage Pie
2 Std. 15 Min
Beer Bread
1 godz. 10 min
Chicken and Dumplings
45 min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 Std. 20 Min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2 Std.
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min
Biscuit Chicken Pot Pie
1h 5 min
Pulled Pork
4h 5min
Basque Chicken
1 godz. 10 min