Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 - 350 g filetów rybnych (np. z dorsza, halibuta lub soli), pokrojonych na kawałki
- 150 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 100 g pora, pokrojonego w 3 mm plastry
- 60 g fenkułu, pokrojonego na kawałki (opcional)
- 20 g wody
- ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
- 120 g soli gruboziarnistej
- Inf. nutricional
- por 1 Cały przepis
- Calorías
- 1486.3 kJ / 355 kcal
- Proteína
- 66 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 3 g
- Fibra
- 10 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pâté z wędzonego pstrąga
1j 20 menit
Spaghetti z kaparami i anchois
35 Min
Caldeirada - portugalska zupa rybna
45 Min
Risotto z wędzonym pstrągiem, selerem naciowym i orzechami włoskimi
45 Min
Tuńczyk w sosie pomidorowym z kaparami i oliwkami
25 min
Gulasz z fasoli czarne oczko i kalmarów
5 Std. 15 Min
Sałatka z owocami morza i sosem porowym
1j 20 menit
Pasztet z gęsi z farszem grzybowym
9 Std. 45 Min
Sauté z cielęciny
1j 25 menit
Gulasz wołowy w ciemnym piwie
1 Std. 40 Min
Małże w mleku kokosowym i curry
1h 10 min
Koncentrat bulionu wołowego
1j 20 menit