Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 6 gałązek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 200 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 700 g sera ricotta
- 2 jajka
- 10 g oliwy z oliwek
- 40 g mąki pszennej
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki soli
- 24 rurki makaronu jajecznego, suchego, typu cannelloni
- 700 g przecieru pomidorowego, typu passata
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 2170.2 kJ / 518.7 kcal
- Proteína
- 29 g
- Carbohidratos
- 53.2 g
- Grasa
- 21.2 g
- Grasas saturadas
- 12.1 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 609.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Risotto z cukinii
45min
Makaron z bakłażanem i pomidorami
55min
Makaronowe muszle z pomidorami i bakłażanem
55min
Risotto z gruszkami i serem gorgonzola
50min
Pomidory zapiekane pod kruszonką
1h
Farfalle z pomidorami i karmelizowanym fenkułem
55min
Sardyńska zapiekanka ziemniaczana
1h 20 min
Pasta à la Norma
50min
Naleśniki zapiekane z kurkami i ricottą
1h 10min
Szybkie zapiekane gnocchi z sosem pomidorowym
30min
Ravioli z nadzieniem z serów i szynki
1h 20 min
Spaghetti z cytrusowym pesto
35 Min