Dispositivos y accesorios
Pozole Blanco
Prep. 10min
Total 1h 40min
8 portions
Ingredientes
-
white onion cut into pieces5 oz
-
radishes trimmed, halved5 oz
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
water divided43 oz
-
pork loin cubed (1 in.)42 oz
-
salt divided2 tsp
-
hominy (approx. 14.5 oz) drained1 can
-
romaine lettuce chopped8 oz
-
limes cut into wedges, to serve1 - 2
-
dried Mexican oregano2 tsp
-
dried bird's eye chilies to taste
-
corn tostadas to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
35 g
Calorías
1017 kJ /
243 kcal
Grasa
6 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
11 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Viva México!
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Harvest Punch
30min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Pork Tortas
2h 20min
Horchata "Coconut Water"
5min
Mini Bacon and Egg Souffles
20min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2h 15min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1h 20min
Tamales Verdes
2h 55min
Sopapilla
1h 10min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Pozole Rojo
2h 5min