Dispositivos y accesorios
Teriyaki Chicken and Rice
Prep. 5min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
soy sauce3 oz
-
water divided47 oz
-
ginger (½ in.)1 piece
-
garlic clove1
-
honey2 oz
-
corn starch2 tbsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cut into pieces (1 in.)16 oz
-
sesame oil1 heaping tsp
-
salt to taste1 tsp
-
long-grain white rice8 oz
-
frozen peas and carrots3 ½ oz
-
large eggs2
-
salt1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2119.1 mg
Proteína
27.4 g
Calorías
2076.3 kJ /
496.3 kcal
Grasa
14.6 g
Fibra
2.2 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
64.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Back to School
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1h 10min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Teriyaki Chicken
1h
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Asparagus and Ham Rotelle
40min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Brisket Burrito
1h 30min
Chicken Tetrazzini
40min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2h
Cashew Chicken Stir Fry
30min
Beef Stroganoff
1h
Sweet and Sour Pork
35min