Dispositivos y accesorios
Mango and labne slice
Prep. 20min
Total 28h
16 portions
Ingredientes
Labne
-
Greek-style natural yoghurt1000 g
Gingernut base
-
unsalted butter plus extra for greasing125 g
-
gingernut biscuits broken into pieces250 g
-
shredded coconut80 g
Labne filling
-
pouring (whipping) cream250 g
-
gelatine powder2 tsp
-
icing sugar60 g
Mango topping
-
frozen mango cut into pieces300 g
-
caster sugar2 tbsp
-
water125 g
-
gelatine powder3 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
105.1 mg
Proteína
7.2 g
Calorías
1273.8 kJ /
303.3 kcal
Grasa
18.4 g
Fibra
2.6 g
Grasas saturadas
11.9 g
Carbohidratos
26.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simply Delicious
88 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Date and pistachio truffles (Bethith)
45min
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Strawberry champagne cake
3h 10min
Almond toffees
1h 45min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1h 15min
Brioche buns with cheese
2h 30min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5min
Apricot Danish slice
40min
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h