Dispositivos y accesorios
Chicken "Fried" Steak
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
tortilla chips crushed into pieces11 oz
-
fajita seasoning2 heaping tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
32 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, cut into pieces (approx. 4 in. x 2 in.)chicken tenderloins32 oz
-
buttermilk6 oz
-
oil1 oz
-
fajita seasoning1 tbsp
-
lime juice1 oz
-
olive oil spray
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
60 g
Calorías
3226 kJ /
771 kcal
Grasa
31 g
Fibra
5 g
Carbohidratos
59 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Italian Sausage Pretzel Rolls
2h 50min
Classic Diner Burger
25min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Chili Taco Dip
1h
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min
Jalapeño Poppers
1h
Honey Garlic Glazed Drumettes
2h 45min
Baked Chicken Nuggets
1h 15min
Chicken Parmesan
1h 10min