Dispositivos y accesorios
Texas Coleslaw
Prep. 10min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
cilantro leaves and tender stems½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh jalapeño chilies de-seeded, to taste (see Tip)1 - 2
-
1 oz avocado oilolive oil1 oz
-
red wine vinegar½ oz
-
lime juice1 oz
-
honey to taste½ oz
-
fajita seasoning homemade or packaged1 tbsp
-
salt to taste⅛ tsp
-
freshly ground black pepper to taste⅛ tsp
-
green cabbage cut into pieces (2 in.)7 oz
-
apple quartered5 oz
-
red cabbage cut into pieces (2 in.)4 oz
-
carrot cut into pieces (1 in.)4 oz
-
red onion cut into pieces2 oz
-
pecans (opcional)2 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
2 g
Calorías
674 kJ /
161 kcal
Grasa
12 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
14 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tomatillo Salsa
20min
Chopped Asian Salad
20min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Grilled Pineapple Salsa
20min
Fajita Seasoning
5min
Fish Tacos
45min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Ranch Dressing
2h 15min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Cantina Salsa
5min
Chicken Fajita Soup
50min