Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dry Rub
- 3 dried ancho chilies, de-seeded and de-stemmed
-
2
dried chipotle chilies
o bien 1 tsp chipotle chili powder - 1 oz black peppercorns
- ½ oz brown sugar
- 1 tbsp onion powder
- 2 tsp mustard powder
- 2 tsp dried oregano
- 1 ½ tsp garlic powder
- 1 tsp salt, to taste
- 1 tsp ground cayenne pepper
Brisket
- 64 - 80 oz beef brisket, untrimmed
- 16 oz smoked bacon, sliced
BBQ Sauce
- 6 oz fresh Roma tomatoes, quartered
- 4 oz white onions, quartered
- 3 ½ oz brown sugar
- 3 canned chipotle chilies, in adobo sauce, to taste
- 2 garlic cloves
- 2 oz apple cider vinegar
- 1 oz Worcestershire sauce
- 1 oz molasses
- 1 heaping tbsp Dijon mustard
- ¾ tsp salt, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2452 kJ / 586 kcal
- Proteína
- 43 g
- Carbohidratos
- 18 g
- Grasa
- 37 g
- Fibra
- 1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken Enchiladas
40 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Chicken Tacos
1 Std. 10 Min
Classic Diner Burger
25 min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1 Std. 10 Min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2h 50min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Pollo Pibil
1h 30min
Mediterranean Lamb Burger
45 min