Dispositivos y accesorios
Toum
Prep. 10min
Total 15min
530 g
Ingredientes
-
grapeseed oil400 g
-
lemon juice40 g
-
whole garlic bulb1
-
salt1 tsp
-
egg whites room temperature3
-
boiling water (see Tips)80 - 100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 530 g
Sodio
2472 mg
Proteína
12 g
Calorías
15315.5 kJ /
3660.5 kcal
Grasa
400.5 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
38.5 g
Carbohidratos
19.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Umali
1h 25min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Umali
1h 25min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Tahini dip (tarator)
5min
Garlic dip (toum)
15min
Salmon kabsa
35min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1h 20min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Tarator (tahini dip)
5min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min