Dispositivos y accesorios
Mouhallabieh (milk pudding)
Prep. 10min
Total 4h 30min
8 portions
Ingredientes
-
mastic gum (see Tips)¼ tsp
-
white sugar60 g
-
full cream milk800 g
-
cornflour90 g
-
rose water20 g
-
orange blossom water20 g
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
36.6 mg
Proteína
4.6 g
Calorías
730 kJ /
173.8 kcal
Grasa
6.6 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
2.6 g
Carbohidratos
24.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Authentic Lebanese
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 Min
Kashta cream
10 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Garlic dip (toum)
15 Min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Raw kibbeh
15 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Tarator (tahini dip)
5 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min