Dispositivos y accesorios
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
Prep. 1h
Total 2h 30min
6 portions
Ingredientes
Dumplings
-
flour plus extra for dusting300 g
-
milk150 g
-
oil50 g
-
salt2 pinch
-
3 sprigs fresh mint, leaves onlyfresh parsley leaves only3 sprigs
-
onion cut into quarters50 g
-
beef finely minced100 g
-
Arabian spice mix1 pinch
-
ground cinnamon1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground white pepper1 pinch
-
pine nuts (opcional)20 g
Soup
-
olive oil20 g
-
20 sprigs fresh mint, leaves onlyfresh coriander roughly cut10 sprigs
-
garlic cloves3
-
yoghurt1500 g
-
cornstarch (35 g)2 tbsp
-
salt adjust to taste1 pinch
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21 g
Calorías
2088 kJ /
499 kcal
Grasa
21.1 g
Carbohidratos
56.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Arabia
92 Recetas
Suiza
Suiza
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Arabian ice cream
10 godz. 25 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 godz. 35 min
Spiced lamb flatbread
1 godz. 50 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Spinach Fatayers
2 godz.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min