Dispositivos y accesorios
Clams in White Wine with Cilantro
Prep. 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (opcional) divided (see Tip)2 ⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
cilantro chopped½ oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
1567.1 mg
Proteína
37.1 g
Calorías
1342 kJ /
320.8 kcal
Grasa
10.1 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
1.5 g
Carbohidratos
12.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spanish Tapas
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Stir-Fried Vegetables
15min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Cioppino
55min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
French Onion Soup
1h 10min
Lobster Bisque
1h 50min