Dispositivos y accesorios
Clams in White Wine with Cilantro
Prep. 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (opcional) divided (see Tip)2 ⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
cilantro chopped½ oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
1567.1 mg
Proteína
37.1 g
Calorías
1342 kJ /
320.8 kcal
Grasa
10.1 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
1.5 g
Carbohidratos
12.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simple Ideas
179 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spanish Tapas
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Eggplant Sauté
30min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Mantou Buns with Soya Milk
1h 35min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Cioppino
55min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min