Versiones compatibles
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 600 g water
- 500 - 600 g new potatoes, cut in pieces (4 cm)
- 4 fillets smoked haddock, (approx.160 g each), skinned and boned
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 350 - 400 g fresh spinach leaves
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
- 1 pinch salt, adjust to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1159 kJ / 277 kcal
- Proteína
- 42 g
- Carbohidratos
- 21.5 g
- Grasa
- 2.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Mashed Potatoes
45 min
Cod with citrus butter
50 min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min