Dispositivos y accesorios
Shrimp stuffed bell peppers
Prep. 20min
Total 1h 25min
6 portions
Ingredientes
-
fresh coriander roughly chopped10 sprigs
-
250 g short-grain riceEgyptian rice250 g
-
water1000 g
-
peppers, mixed medium-sized10 - 12
-
onions cut into quarters200 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
ground cumin1 tsp
-
Arabian spice mix1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
tomato purée (concentrated)1 tbsp
-
ripe tomatoes cut into quarters300 g
-
sugar1 tsp
-
small green chillies2
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
raw shrimps, peeled, deveined400 g
-
lemon juice30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
16.5 g
Calorías
2079 kJ /
346 kcal
Grasa
8.2 g
Carbohidratos
51.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Arabia
92 Recetas
Suiza
Suiza
The Basic Cookbook
151 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Umali
1h 25min
Salmon kabsa
35min
Spicy sea bass (samke harra)
50min
Fish tagine with tahini
1h 15min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Moroccan harira and chicken soup
1h
Chicken ball kebabs with rice
1h 40min
Chicken pastilla
1h 10min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Okra and meat stew (bamia)
1h