Dispositivos y accesorios
Chicken and Dumplings
Prep. 15min
Total 45min
8 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves and tender stems½ oz
-
all-purpose flour6 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
unsalted butter cold and cut into pieces1 oz
-
whole milk2 oz
-
large egg1
-
yellow onion quartered4 oz
-
celery cut into pieces (approx. 2 in.)2 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
chicken stock paste3 tsp
-
chicken breast fillet, boneless skinless cut into strips (1 in.)32 oz
-
carrots cut into pieces (approx. 2 in.)2 ½ oz
-
water38 oz
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
476.2 mg
Proteína
27.8 g
Calorías
1523.2 kJ /
364.1 kcal
Grasa
18.3 g
Fibra
1.3 g
Grasas saturadas
5.8 g
Carbohidratos
20.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday Cookbook
68 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Chicken Tetrazzini
40min
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Pizza Wheels
50min
Parker Rolls
2h 20min
Meatloaf
1h 20min
Beef Pot Pies
1h 55min
Sandwich Bread
3h
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Biscuit Chicken Pot Pie
1h 5min
Macaroni and Cheese
35min