Dispositivos y accesorios
Huevos Rancheros
Prep. 35min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
2 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)cotija cheese cut into pieces (approx. 1 in.)2 oz
-
fresh cilantro leaves (approx. ½ bunch)½ oz
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh jalapeño chili destemmed, deseeded, cut into pieces½ - 1
-
yellow onion quartered3 ½ oz
-
olive oil plus extra to fry tortillas1 oz
-
canned diced tomatoes undrained (see Variation)28 oz
-
tomato paste1 oz
-
sugar½ tsp
-
large eggs6
-
canned refried pinto beans16 oz
-
corn tortillas (approx. 6 in.)6
-
ripe avocado cut into pieces (approx. ½ in.)1
-
sour cream to serve
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1121.1 mg
Proteína
18.3 g
Calorías
1672.1 kJ /
399.7 kcal
Grasa
22.7 g
Fibra
9.7 g
Grasas saturadas
5.8 g
Carbohidratos
34.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday Cookbook
68 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
South Texas Carne Guisada
1 Std. 20 Min
Tortilla Soup
25 Min
Guacamole
5 Min
Chicken and Pineapple Wraps
1 Std. 20 Min
Pimento Cheese Puffs
30 Min
Pico De Gallo
15 Min
Tomatillo Avocado Guacamole
10 Min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 Std. 45 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Banana Cream Pie with Wafer Crust
1 Std. 35 Min
Chicken Tacos
1 Std. 10 Min
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min