Coconut lamb curry
TM6 TM5

Coconut lamb curry

4.4 (65 valoraciones )

Ingredientes

Masala paste

  • 1 tbsp coconut oil
  • 50 g fresh coconut flesh (see Tips)
  • 1 tbsp coriander seeds
  • 2 - 4 dried chillies (Kashmiri chillies or long red chillies)
  • ½ tsp fennel seeds
  • 4 whole cloves
  • 1 tsp salt
  • 10 fresh curry leaves
  • 1 tsp ground cinnamon

Lamb

  • 1 tbsp coconut oil
  • 2 brown onions, cut into halves
  • 1 tbsp ginger paste (see Tips)
  • 1 tbsp garlic paste (see Tips)
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 tbsp Kashmiri chilli powder
  • 1 tbsp ground coriander
  • 1 fresh tomato (approx. 80 g), cut into quarters
  • 1 tsp salt
  • 800 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 3-4 cm) (see Tips)
  • 150 g coconut milk
  • 250 g potatoes, cut into pieces (2 cm)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2999.3 kJ / 714 kcal
Proteína
56.4 g
Carbohidratos
15.2 g
Grasa
45.7 g
Grasas saturadas
24 g
Fibra
11.7 g
Sodio
1470.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas