
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dumplings
- 300 g bread rolls stale, vegan, cut in half and then into slices (1 cm) (see tip)
- 10 g fresh parsley leaves
- 70 g onions cut into halves
- 20 g rapeseed oil
- 180 g soy milk unsweetened
- 30 g soy flour full fat, as egg replacement
- 60 g water
- 2 tbsp nutritional yeast
- 1 tsp fine salt
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
Soy goulash
- 250 g onions cut into quarters
- 1 - 2 garlic cloves
- 30 g rapeseed oil
- 150 g soy chunks dried, not soaked
- 500 g canned crushed tomatoes
- 550 g water
- 100 g dry red wine vegan
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)
o bien 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) vegan (see tip) - 55 g soy sauce
- 50 g tomato purée
- 1 tbsp sweet paprika powder
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 1 tsp fresh marjoram
- 1 tsp cocoa powder unsweetened
- 200 g mixed peppers (e.g. yellow and green), cut into strips (5 mm x 4 cm)
- 150 g button mushrooms sliced (5 mm) or small ones cut in half
- 10 g fresh parsley leaves chopped, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 669 kcal / 2803 kJ
- Proteína
- 39 g
- Grasa
- 24 g
- Carbohidratos
- 63 g
- Fibra
- 16.6 g