Dispositivos y accesorios
Zucchini banana loaf
Prep. 15min
Total 1h 45min
10 portions
Ingredientes
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing120 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces180 g
-
pecans60 g
-
hazelnuts skins on80 g
-
fresh rosemary leaves only (approx. 1 tsp) (optional)1 sprig
-
ripe bananas broken into pieces200 g
-
pitted Medjool dates130 g
-
eggs3
-
honey40 g
-
brown sugar (see Tips)60 g
-
almond milk (see Tips)40 g
-
spelt flour290 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
158.7 mg
Proteína
10.2 g
Calorías
1855.9 kJ /
441.9 kcal
Grasa
25.6 g
Fibra
5.8 g
Grasas saturadas
14 g
Carbohidratos
41.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Nourish
80 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Healthy biscuits
35min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Healthy banana bread
1h 15min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Coconut oat biscuits
45min
Apple cinnamon muffins
40min
Basic berry muffins
40min
Pumpkin loaf
1h 45min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min