Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Rosemary Ice Puff Pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
Pumpkin and Lentil Filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- whole milk, for brushing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1812 kJ / 431 kcal
- Proteína
- 11 g
- Carbohidratos
- 42 g
- Grasa
- 22 g
- Fibra
- 7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Goat's Cheese Pie
1h 10 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min