![Eggplant and Tomato Pasta Eggplant and Tomato Pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cd506bc9-d643-4989-a3a3-ee6641fdf132/Derivates/6932d0dc-03de-46a4-a41e-76b9992709ea.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 oz olive oil
- 2 garlic cloves
- 4 oz yellow onions, quartered
-
21
oz ripe tomatoes, cut into pieces (¾ in.)
o bien 21 oz canned whole tomatoes - 1 tsp Italian seasoning
- 1 ½ tsp salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 tsp sugar
- 16 oz eggplant, cut into pieces (¾ in.)
- 12 oz dried pasta, eg. farfalle (bow tie pasta) or amori
- 24 ½ oz water
- 3 sprigs fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2146 kJ / 513 kcal
- Proteína
- 19 g
- Carbohidratos
- 85 g
- Grasa
- 13 g
- Fibra
- 10 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 Min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Mushroom Risotto
30 Min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2ч. 45 мин.
Shrimp and Green Pea Pasta
40 Min
Tofu Stew
30 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Vegetable Patties
1 Std.
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min