Versiones compatibles
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Jelly
- unsalted butter, for greasing
- 4 gold strength gelatine leaves
- 220 g water, plus extra chilled water for soaking gelatine
- 300 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
- 1 pinch salt
- 1 tsp rose water
- 4 drops natural red food colouring (optional)
Cake
- 130 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 1 whole nutmeg
- 80 g pistachios
- 100 g dark chocolate
- 400 g raw almonds
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 180 g brown sugar
- 1 pinch salt
- 2 eggs
- 250 g natural yoghurt, plus extra to serve
- 20 g icing sugar
- 20 g cornflour
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2854.9 kJ / 679.7 kcal
- Proteína
- 13 g
- Carbohidratos
- 60.5 g
- Grasa
- 43.9 g
- Grasas saturadas
- 13.3 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 61.5 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pavlova towers
4h 30 min
Apple tea cakes
1h 10min
Peach and plum upside-down cake
50min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15 min
Chocolate cake with lime cream
1 godz. 5 min
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Gluten free chocolate brownie
45min
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Orange and almond cake
2h 20min
Pavlova
6h
Torta caprese (flourless almond cake)
2h