Dispositivos y accesorios
Polish doughnuts
Prep. 30min
Total 2h 30min
18 pieces
Ingredientes
-
jam250 g
-
caster sugar70 g
-
fresh yeast or 5 tsp dried instant yeast50 g
-
full cream milk200 g
-
unsalted butter cut into cubes (1 cm)80 g
-
egg yolks4
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
sea salt1 pinch
-
vodka2 tbsp
-
sunflower oil for frying1000 g
-
icing sugar for dusting
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
17.6 mg
Proteína
4.1 g
Calorías
877.4 kJ /
208.9 kcal
Grasa
5.7 g
Fibra
1.3 g
Grasas saturadas
3.1 g
Carbohidratos
34.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Polish cuisine: Desserts
6 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Hazelnut chocolate brioche
2h
Cheesecakes in jars
4h
Angel cake
5h 15min
Cheese pies
1h 25min
Churros
40min
Pretzels
1h 35min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Brioche buns with cheese
2h 30min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Breakfast crescents
3h 5min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Lamingtons
1h 10min