Dispositivos y accesorios
Red Velvet Cupcakes
Prep. 20min
Total 1h
12 piece
Ingredientes
Red Velvet Cupcakes
-
cake flour160 g
-
corn starch60 g
-
baking soda½ tsp
-
cocoa powder, unsweetened1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
milk at room temperature120 g
-
lemon juice1 tsp
-
egg whites2
-
unsalted butter room temperature60 g
-
sugar200 g
-
sunflower oil100 g
-
egg yolks2
-
vanilla extract2 tsp
-
red food colouring1 ½ tsp
-
vinegar¼ tsp
Honey Cream Cheese Frosting
-
cream cheese cold120 g
-
unsalted butter cold120 g
-
honey70 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
6.75 g
Calorías
1802 kJ /
431 kcal
Grasa
21.87 g
Fibra
0.65 g
Carbohidratos
51.79 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
SG60 Flavours
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kek Batik Indulgence
24h 45min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Garden Green Crêpes
1h 15min
Turmeric chicken bone broth
6h 10min
Fried Masa (Fermented Rice Pancake)
12h 30min
Waffles
25min
Footy finals hot dogs
1h 40min
Souffle pancakes with berries
40min
Beef Rendang
1h 35min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Kam Heong Chicken
1h 20min
Soft Chinese bread rolls
1h 20min