Dispositivos y accesorios
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
Prep. 25min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
hard goat's cheese diced (1 cm)175 g
-
blanched hazelnuts50 g
-
unsalted butter plus extra for greasing25 g
-
plain flour25 g
-
milk300 g
-
English mustard2 tsp
-
medium eggs separated4
-
watercress leaves and small stalks only, plus extra for garnishing50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water boiling, for cooking
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
11.3 g
Calorías
951 kJ /
227 kcal
Grasa
17.9 g
Carbohidratos
5.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dining in with Friends
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18h 25min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Asparagus Risotto
45min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6h 15min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hot Artichoke Dip
30min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min