Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 400 g wody
- 4 jajka
- 30 g pora, pokrojonego w 1 cm plastry
- 15 g masła
- 15 g szczypiorku, świeżego, drobno posiekanego
- 30 g chrzanu, tartego
- 30 g majonezu
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 130 g makreli, wędzonej, bez ości i bez skóry, pokrojonej na 3 cm kawałki
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 630.1 kJ / 150.6 kcal
- Proteína
- 8.3 g
- Carbohidratos
- 1.7 g
- Grasa
- 12.1 g
- Grasas saturadas
- 3.5 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sodio
- 294 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Pasta z tuńczyka
20 min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 Min
Śledzie po wileńsku
13h 45min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta jajeczna z awokado
35 min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Wiosenny twarożek
5min
Pasta z łososia
5min