Dispositivos y accesorios
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for greasing20 g
-
asparagus woody ends removed120 g
-
fresh chives (approx. 5 g), cut in lengths (2 cm)1 bunch
-
lemon juice1 Tbsp
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked salmon cut in thin strips80 g
-
water for steaming600 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
18.8 g
Calorías
956 kJ /
229 kcal
Grasa
16.6 g
Carbohidratos
1.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The British Isles on a Plate
88 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Quinoa Salmon Patties
1 godz. 20 min