Dispositivos y accesorios
Assam Laksa Zoodles
Prep. 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Toppings
-
zucchini unpeeled4
-
cucumber200 g
-
onion cut in half200 g
Broth
-
dried chillies soaked in hot water (see tips)10
-
sardines in tomato sauce (400 g)1 can
-
red onion peeled200 g
-
shallots peeled100 g
-
garlic cloves4
-
belacan (shrimp paste)10 g
-
fresh pineapple peeled and cored, cut into cubes600 g
-
water500 g
-
shrimp paste (petis udang)30 g
-
stock cube fish½
-
salt½ tsp
-
palm sugar (gula Melaka)40 g
-
dried tamarind pieces25 g
-
laksa leaves (daun kesum)15 g
-
ginger flower (bunga kantan) halved1
-
bird's eye chilli (chilli padi) sliced
-
calamansi halved
-
eggs hard boiled, halved (see tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 portions
Sodio
5577.7 mg
Proteína
504.8 g
Calorías
16113.2 kJ /
3851.1 kcal
Grasa
107.8 g
Fibra
30.3 g
Grasas saturadas
29.9 g
Carbohidratos
222.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cutter+
18 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Curry laksa
45 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Thai Fish Curry
50 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Steamed prawns or scallops
20 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Cereal Prawns
30 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min