Dispositivos y accesorios
Rice Wine Fish Fillet
Prep. 10min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)110 g
-
sugar1 tsp
-
water890 g
-
corn starch2 tsp
-
white fish fillet sliced in 1cm thickness (see tips)300 g
-
cooking oil1 tbsp
-
spring onion sliced1 stalk
-
ginger, fresh sliced5 g
-
wood ear mushroom, fresh50 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
180.5 mg
Proteína
34.3 g
Calorías
1849.7 kJ /
442.1 kcal
Grasa
20 g
Fibra
18.1 g
Grasas saturadas
4.6 g
Carbohidratos
26.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Open Cooking
32 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Sambal Kangkung
10 min
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 min
One Pot Noodles
30 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1 godz. 30 min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Bicol Express
45 min
Chaga Mushroom and Chocolate Muffins
1 godz.
Old Cucumber Soup
Brak ocen
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min