Dispositivos y accesorios
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
Prep. 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingredientes
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger (opcional) cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra 1 tbsp and extra for soaking2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
24.5 mg
Proteína
3.8 g
Calorías
762 kJ /
182.1 kcal
Grasa
1.7 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
39.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
SG60 Flavours
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Traditional Mooncake
2h 15min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Indonesian white spice paste
35min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Balado Eggplant
50min
Vegetarian Beehoon
25min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Ayam Pongteh
30min
Old Cucumber Soup
Nessuna valutazione
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min