Dispositivos y accesorios
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Prep. 30min
Total 9h
2 stuk
Ingredientes
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
Italiaanse bloem Type 00360 g
-
zout8 g
-
bloem om te bestuiven
-
fijn griesmeel om te bestuiven
-
gepelde tomaten in stukken200 g
-
buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt150 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
'nduja40 g
-
100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorzacaciocavallo-kaas geschaafd100 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stuk
Sodio
2362.9 mg
Proteína
56.7 g
Calorías
5271.5 kJ /
1260 kcal
Grasa
55.9 g
Fibra
5.2 g
Grasas saturadas
19.9 g
Carbohidratos
141.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pizza 2.0
7 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Driedubbele Chocolade Muffins
50min
Pistache Kunafa Brownie
Ninguna valoración
Volcano Steak Burgers
Ninguna valoración
Prime Board
Ninguna valoración
Crème brûlée op Portugese wijze
Ninguna valoración
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Ninguna valoración
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Ninguna valoración
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Ninguna valoración
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Ninguna valoración
Engelse brunch
Ninguna valoración
Ezogelin Soep
1h 5min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min