Dispositivos y accesorios
Pizza met parmaham en walnoten
Prep. 30min
Total 28h
2 stuks
Ingredientes
Starter
-
gedroogde gist3 g
-
water350 g
-
Italiaanse bloem Type 00300 g
-
suiker10 g
Deeg
-
Italiaanse bloem Type 00125 g
-
griesmeel75 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
zout12 g
-
water250 g
-
azijncitroensap30 g
Pizza
-
olijfolie
-
olijfolie30 g
-
teentje knoflook1
-
300 g witloof, in repenroodlof (radicchio), in repen (zie tip)300 g
-
zout2 snuifjes
-
mozzarella geraspt200 g
-
peper, gemalen1 snuifje
-
griesmeel om te bestuiven
-
olijfolie2 el
-
parmaham gesneden150 g
-
walnoten, gehakt50 g
-
honing2 el
-
blauwschimmelkaas (opcional)50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 stuk
Sodio
4024.5 mg
Proteína
73.8 g
Calorías
8274.9 kJ /
1977.8 kcal
Grasa
121.2 g
Fibra
10.3 g
Grasas saturadas
24 g
Carbohidratos
228.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pizza 2.0
7 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Ninguna valoración
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Ninguna valoración
Pico de Gallo
Ninguna valoración
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Ninguna valoración
Paëlla
50min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Ninguna valoración
Temaki Sushi
Ninguna valoración
Gestoomde pesto broodjes
Ninguna valoración
Pulled pork burgers
Ninguna valoración
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Miso Udon Noedels
20min