Dispositivos y accesorios
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
Prep. 35min
Total 6h 10min
12 pieces
Ingredientes
White chocolate cream base
-
white chocolate small pieces or callets150 g
-
whipping cream (min. 30% fat)250 g
Raspberry filling
-
300 g frozen raspberriesfresh raspberries300 g
-
sugar30 g
Crumble
-
butter room temperature, in pieces80 g
-
sugar70 g
-
plain flour80 g
Steamed dough
-
water250 g
-
butter cut in pieces90 g
-
sugar10 g
-
salt½ tsp
-
plain flour150 g
-
eggs4
White chocolate cream
-
mascarpone cheese heavily chilled, divided into pieces250 g
Assembly
-
icing sugar (opcional) to dust
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
219.5 mg
Proteína
6.8 g
Calorías
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Grasa
32.2 g
Fibra
2.2 g
Grasas saturadas
19.1 g
Carbohidratos
35.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Pandan Sponge Cake
1h
Caramel Sauce
Ninguna valoración
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2h 30min
Custard horns
1h 45min
Traditional crème brûlée
25h
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Bomboloni with Custard
3h 30min
Bagels
1h 20min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3h 10min
Pizza in Bianco
1h 20min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min