Dispositivos y accesorios
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Prep. 35min
Total 13h 10min
6 portie
Ingredientes
Vanilleganache (de dag ervoor)
-
gelatine blad (ongeveer 2 g per stuk)2
-
koud water om te weken
-
witte chocolade kleine stukjes of callets85 g
-
room, 35% vet400 g
-
vanillestokje alleen zaden1
Karamel
-
kristalsuiker100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
room, 35% vet kamertemperatuur25 g
Pecan praline
-
pecannoten300 g
-
water25 g
-
kristalsuiker115 g
-
zout1 snuifje
-
hazelnoot olie2 el
-
bladerdeeg1 vel
-
poedersuiker15 g
-
pecannoten (opcional)10 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
179.1 mg
Proteína
10.9 g
Calorías
4882.9 kJ /
1167 kcal
Grasa
95.2 g
Fibra
5.5 g
Grasas saturadas
31.1 g
Carbohidratos
76.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Volcano Steak Burgers
Καμία βαθμολογία
De eerste hap: Vruchtenpuree
Καμία βαθμολογία
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Καμία βαθμολογία
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1ωρ. 50 λεπτ.
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Καμία βαθμολογία
Rijstschotel met appelen
Καμία βαθμολογία
Pico de Gallo
Καμία βαθμολογία
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Καμία βαθμολογία
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Καμία βαθμολογία
Pindakaas Havermoutbal
Καμία βαθμολογία
Vegan Lasagne met Linzen
Καμία βαθμολογία