Dispositivos y accesorios
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Prep. 35min
Total 13h 10min
6 portie
Ingredientes
Vanilleganache (de dag ervoor)
-
gelatine blad (ongeveer 2 g per stuk)2
-
koud water om te weken
-
witte chocolade kleine stukjes of callets85 g
-
room, 35% vet400 g
-
vanillestokje alleen zaden1
Karamel
-
kristalsuiker100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
room, 35% vet kamertemperatuur25 g
Pecan praline
-
pecannoten300 g
-
water25 g
-
kristalsuiker115 g
-
zout1 snuifje
-
hazelnoot olie2 el
-
bladerdeeg1 vel
-
poedersuiker15 g
-
pecannoten (opcional)10 g
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
1167 kcal /
4882.9 kJ
Proteína
10.9 g
Grasa
95.2 g
Carbohidratos
76.1 g
Fibra
5.5 g
Grasas saturadas
31.1 g
Sodio
179.1 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recetas
Benelux
Benelux