Dispositivos y accesorios
Salmorejo
Prep. 10min
Total 10min
6 portie
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
1074.3 mg
Proteína
13.6 g
Calorías
1799.2 kJ /
430 kcal
Grasa
30.8 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
5.6 g
Carbohidratos
25 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Ninguna valoración
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Ninguna valoración
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Ninguna valoración
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Ninguna valoración
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Ninguna valoración
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Ninguna valoración
Pico de Gallo
Ninguna valoración
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Ninguna valoración
Gegrilde zeevruchten plank
Ninguna valoración
Vegan pudding
15min
Kimchi kaasdip
Ninguna valoración
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Ninguna valoración