Dispositivos y accesorios
Salmorejo
Prep. 10min
Total 10min
6 portie
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
1074.3 mg
Proteína
13.6 g
Calorías
1799.2 kJ /
430 kcal
Grasa
30.8 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
5.6 g
Carbohidratos
25 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Alpenmacaroni
45min
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Ninguna valoración
Nasi Goreng
40min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Ninguna valoración
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Ninguna valoración
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Peren op Sinaasappelsiroop
Ninguna valoración
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Ninguna valoración
Tempé
48h
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Ninguna valoración
Matzeballen
Ninguna valoración
Hainanese kiprijst
1h 20min