Dispositivos y accesorios
Salmorejo
Prep. 10min
Total 10min
6 portie
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
1074.3 mg
Proteína
13.6 g
Calorías
1799.2 kJ /
430 kcal
Grasa
30.8 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
5.6 g
Carbohidratos
25 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Hummus
5min
Beef Wellington
10h 10min
Inktvis "à Lagareiro"
Ninguna valoración
Vegan pudding
15min
Pindakaas en koekjesijs
Ninguna valoración
Tiramisu met chocolade en chili
Ninguna valoración
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Lamsspiesjes
Ninguna valoración
Cider-Kipstoofpot
Ninguna valoración
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Lams- en Quinoastoofpot
Ninguna valoración
Gazpacho
1h 15min