Dispositivos y accesorios
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Prep. 30min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
zucchinis cut in pieces that fit through feeder tube400 - 450 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra for seasoning½ tsp
-
water
-
yellow onions cut in halves80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
fresh button mushrooms cut in slices100 g
-
olive oil plus 3 tbsp for coating10 g
-
harissa sauce½ - 1 tsp
-
eggs4
-
red chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
403.1 mg
Proteína
9.1 g
Calorías
1086.5 kJ /
259.7 kcal
Grasa
17.2 g
Fibra
3.4 g
Grasas saturadas
3.3 g
Carbohidratos
17.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Let's Spiralize
25 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 Min
Chocolate Drizzled Apple Spirals
Keine Bewertungen
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Avocado & lime soft serve ice-cream
5 Min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Shirley Temple
5 Min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30 Min
Tzatziki
Keine Bewertungen
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Keine Bewertungen
Pumpkin tahini smash
40 Min