Dispositivos y accesorios
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
Prep. 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
water42 oz
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
long-grain white rice (12-16 minutes cooking time)9 oz
-
large eggs2
-
carrots diced4 oz
-
zucchini diced10 oz
-
frozen peas3 ½ oz
-
tuna, canned in oil (weight includes oil), drained and flaked6 oz
-
black or green olives pitted, whole or chopped3 ½ oz
-
pickles (gherkins), cut into slices½ - 1 oz
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
1 - 2 tsp lemon juicevinegar (opcional)1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes halved or quartered7
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
971.9 mg
Proteína
20.1 g
Calorías
1788.9 kJ /
427.6 kcal
Grasa
10.6 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
2.3 g
Carbohidratos
62.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Apple Cake
1h
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Banana Bread
1h 50min
Fruit Ice Cream
5min
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Vegetable Soup
35min
White Fish Salad
35min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Beef Stroganoff
1h