Dispositivos y accesorios
Orange Curry Dressing
Prep. 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
walnut oil or other nut oil7 oz
-
oranges, preferably organic zest and juice (approx. 4.5 oz juice)1 - 2
-
shallots1 oz
-
hot mustard to taste½ - 1 oz
-
curry powder to taste½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)1 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
350.5 mg
Proteína
0.9 g
Calorías
1975 kJ /
472 kcal
Grasa
49.9 g
Fibra
1.8 g
Grasas saturadas
4.5 g
Carbohidratos
7.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Ratatouille
40min
Guacamole
5min
Lentil Moussaka
2h 20min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45min
Crème Caramel (Flan)
3h
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Barley and Tomato Salad
45min
Mango Blackberry Spritzer
2h 5min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Tomato Basil Soup
40min