Dispositivos y accesorios
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Prep. 30min
Total 4h 40min
16 portion
Ingredientes
Dough
-
sugar45 g
-
water room temperature115 g
-
butter, unsalted plus extra, to grease30 g
-
dried yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature255 g
-
all purpose white flour595 g
-
salt2 tsp
-
all purpose white flour to dust
Toutons
-
vegetable oil to fry255 g
Bread
-
butter, unsalted softened to room temperature
-
butter, unsalted to serve
-
molasses, any kind to serve
-
powdered sugar to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
251.8 mg
Proteína
4.9 g
Calorías
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Grasa
19.4 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
3.2 g
Carbohidratos
34.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Diamond Club CA - 1st edition
18 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Ninguna valoración
Bubur Lambuk Terengganu
50min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Ninguna valoración
Orange sponge cake
1h
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2h 10min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Ninguna valoración
Black tahini banana bread
1h 20min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4h 15min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12h 50min
Vanilla ice cream sandwiches
13h 25min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2h 45min
Alcohol-free Berry Mojito
Ninguna valoración