
Dispositivos y accesorios
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Prep. 30min
Total 4h 40min
16 portions
Ingredientes
Dough
-
sugar1 ½ oz
-
water room temperature4 oz
-
unsalted butter plus extra, to grease1 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature9 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust21 oz
-
salt2 tsp
Toutons
-
oil to fry9 oz
Bread
-
butter softened to room temperature, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
confectioners sugar to serve
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
330.6 kcal /
1383.2 kJ
Proteína
4.9 g
Grasa
19.4 g
Carbohidratos
34.2 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
3.2 g
Sodio
251.8 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Diamond Club - First Edition
18 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos