Dispositivos y accesorios
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit in the feeder600 g
-
salt divided2 tsp
-
chicken tenderloin cut into pieces (3 cm)600 g
-
black pepper, ground divided1 tsp
-
all-purpose flour30 g
-
fresh parsley5 sprigs
-
Parmesan cheese in pieces60 g
-
garlic cloves2
-
leeks100 g
-
olive oil30 g
-
lemon1
-
chicken stock150 g
-
cream300 g
-
paprika½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1237.6 mg
Proteína
44.2 g
Calorías
2690.1 kJ /
643 kcal
Grasa
42.8 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
21.5 g
Carbohidratos
20.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize Your Life
21 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Macadamia chocolate cookies
45min
Salmon with Grapefruit Quinoa
Ninguna valoración
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
Ninguna valoración
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1h
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Ninguna valoración
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Zucchini cheddar slice
45min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min