Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

4.5 (4 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
    o bien 1 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
  • 10 ½ oz water, divided
  • 1 tsp dried yeast
  • 1 tsp sugar
    o bien 1 tsp barley malt extract
  • 17 ½ oz bread flour
  • 1 oz extra virgin olive oil, divided, plus extra to grease
  • 2 tsp fine sea salt
  • 7 oz potatoes, thinly sliced (see Tip)
  • 1 - 2 pinches coarse sea salt, to sprinkle, to taste
  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2439.4 kJ / 583 kcal
Proteína
18.8 g
Carbohidratos
100.1 g
Grasa
11.1 g
Fibra
4.4 g
Sodio
1090.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas