Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 240 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 240 g mleka skondensowanego, słodzonego, w temp. pokojowej
- 400 g sera mascarpone, w temp. pokojowej, podzielonego na kawałki
- 1 - 2 łyżeczki białego barwnika spożywczego, w żelu (opcional)
- 2 - 4 krople barwnika spożywczego, dowolnego (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 807.3 kJ / 193 kcal
- Proteína
- 2.2 g
- Carbohidratos
- 7.4 g
- Grasa
- 17.6 g
- Grasas saturadas
- 10.7 g
- Fibra
- 0 g
- Sodio
- 89.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Żelka mango do tortów
3 Std. 25 Min
Chrupka czekoladowo-orzechowa do tortów
1 Std. 10 Min
Krem limonkowy do tortów
55min
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min
Krem pistacjowy do tortów
6 Std. 15 Min
Tort z kremem à la Kinder Bueno® i musem porzeczkowym
72h
Krem à la Ferrero Rocher® do tortów
35min
Krem Oreo® do tortów
14h
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7h
Maślany ganache czekoladowy do dekoracji tortów
45min
Mus z białej czekolady do tortów i deserów
1h
Krem malinowy
30min