Dispositivos y accesorios
Steamed wholemeal bread
Prep. 20min
Total 2h
20 slices
Ingredientes
-
butter for greasing1 tbsp
-
2 tbsp oat flakes, and linseeds, for dustingwheat semolina for dusting2 tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
10 g honeysugar beet molasses (opcional)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
bread flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)sunflower seeds100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
4 g
Calorías
409 kJ /
98 kcal
Grasa
4 g
Fibra
2.1 g
Carbohidratos
12 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Sandwich bread
3h
Beetroot and Mint Jelly
1h
Steamed bread rolls
2h 10min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12h 50min
French Herb Cream Cheese
48h
Strawberry jam
1h 5min
Scandinavian Rye Bread
27h
Risotto with Parmesan cheese
25min
Pizza with red pepper sauce, spinach and eggs
1h 45min
Rustic bread
2h
Five-seed bread
1h 50min
Classic Wholemeal
2h 40min