Dispositivos y accesorios
Steamed wholemeal bread
Prep. 20min
Total 2h
20 slices
Ingredientes
-
butter for greasing1 tbsp
-
2 tbsp oat flakes, and linseeds, for dustingwheat semolina for dusting2 tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
10 g honeysugar beet molasses (opcional)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
bread flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)sunflower seeds100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
4 g
Calorías
409 kJ /
98 kcal
Grasa
4 g
Fibra
2.1 g
Carbohidratos
12 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2h
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50min
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1h 30min
Olive Vegetable Rice
1h 5min
Choux pastry
2h
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Vegetable harrira soup
45min
Vegetable Shumai
45min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Ninguna valoración
Mushroom Broth
30min