Dispositivos y accesorios
Meat and Vegetables with Rice
Prep. 5min
Total 15min
2 portions
Ingredientes
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)50 g
-
carrots washed, cut in pieces (4 cm)50 g
-
lamb meat, fat removed, ensuring all bones are removed before usebeef fat removed, ensuring all bones are removed before use40 g
-
water250 g
-
baby rice20 g
-
unsalted butterolive oil1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
5.9 g
Calorías
471 kJ /
113 kcal
Grasa
3.6 g
Carbohidratos
14.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
BABY FOOD
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20min
Salmon and Veg
35min
Chicken & Veggies
15min
Sweet Potatoes and Lentils
40min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50min
Carrot and Almond Casserole
15min
Fruit and Yoghurt Purée
5min
Baby Rice
10min
Fruit Purée
10min
Hake and Potato Purée - from 8 months
20min
Beef and Carrots - from 8 months
25min
Peach and Banana Purée
20min