Dispositivos y accesorios
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
Prep. 5min
Total 5min
460 g
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
roasted red peppers, preserved drained280 g
-
fresh parsley cut in pieces25 - 30 g
-
cashew nuts unsalted80 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 460 g
Sodio
1666 mg
Proteína
36.3 g
Calorías
4204 kJ /
1004.8 kcal
Grasa
78.8 g
Fibra
9.2 g
Grasas saturadas
18.6 g
Carbohidratos
45.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Red Pepper Houmous
5min
Edamame and Spinach Dip
5min
White Bean and Feta Dip
5min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Cranberry and Pistachio Bites
2h 20min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2h
Beetroot Houmous
15min
Best Basic Houmous
5min