Dispositivos y accesorios
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
Prep. 5min
Total 5min
460 g
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
roasted red peppers, preserved drained280 g
-
fresh parsley cut in pieces25 - 30 g
-
cashew nuts unsalted80 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 460 g
Sodio
1666 mg
Proteína
36.3 g
Calorías
4204 kJ /
1004.8 kcal
Grasa
78.8 g
Fibra
9.2 g
Grasas saturadas
18.6 g
Carbohidratos
45.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Pea and Mint Soup
20min
Basil Pesto
10min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Sundried tomato hommus with crackers
1h 15min
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Carrot and Coconut Salad
5min
Sumac-spiced Houmous
5min