Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Steamed buns
- olive oil, for greasing
- 300 g water
- 3 tsp dried instant yeast, or 30 g fresh yeast, crumbled
- 500 g plain flour
- 2 tsp sea salt
Pulled pork and apple
- 1000 - 1200 g boneless pork shoulder
- 40 g olive oil, plus extra to rub over crackle
- 1 tsp sea salt
- 3 garlic cloves
- 1 red onion (approx.120 g), cut into halves
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into quarters
- 2 celery stalks (approx. 80 g), cut into quarters
- ½ fennel bulb (approx. 80 g), trimmed and thinly sliced
- 2 Granny Smith apples, core removed and cut into eighths
- 2 tsp ground smoked paprika
- 1 tsp mustard powder
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp brown sugar
- 50 g apple cider vinegar
- 30 g white wine vinegar
- 50 g treacle
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 1 - 2 tbsp full cream milk, for brushing
- mixed salad greens, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3744.8 kJ / 891.7 kcal
- Proteína
- 48.9 g
- Carbohidratos
- 80.1 g
- Grasa
- 40.7 g
- Grasas saturadas
- 12.8 g
- Fibra
- 7 g
- Sodio
- 1497.6 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef buns
50 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Sour cream and chicken enchiladas
1óra 10p
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Chicken picadillo cups
40 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Beef ragu
1h 25 min
Pulled pork burger
5h