Dispositivos y accesorios
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Prep. 10min
Total 1h
14 slices
Ingredientes
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
6.3 g
Calorías
546 kJ /
131 kcal
Grasa
4.8 g
Carbohidratos
15.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Bread
7 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Courgette and Carrot Loaf
45min
Seriously Seedy Crackers
30min
Feta, Olive and Herb Muffins
50min
Steamed Apple and Ginger Cake
1h 10min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Walnut Scones
30min
Chorizo, Red Pepper and Paprika Scones
50min
Blueberry and Lemon Spumble
1h 35min
Soda Bread with Feta
30min
Cheese Scones
20min