Dispositivos y accesorios
Gingerbread pavlova stack
Prep. 30min
Total 5h 30min
12 portions
Ingredientes
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
-
ground ginger2 tsp
Toffee syrup
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream130 g
-
brown sugar100 g
Mascarpone cream
-
gingerbread biscuits or gingernut biscuits100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)350 g
-
mascarpone cheese250 g
-
ground ginger1 - 2 tsp
-
bananas peeled and cut into slices, for garnishing2
-
nectarines (opcional) stones removed and cut into slices, for garnishing2
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
151.5 mg
Proteína
4.7 g
Calorías
1904.9 kJ /
455.3 kcal
Grasa
28.9 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
17 g
Carbohidratos
46.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Flavour
105 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chocolate sauce
20 Min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 Std.
Custard
10 Min
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Pavlova
6 Std.
Pear and peach crumble
50 Min
Fruit coulis
10 Min
Spiced cherry brioche wreath
2 Std. 20 Min
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
Salted caramel sauce
40 Min
Salted caramels
4 Std. 40 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min